sestdiena, 2012. gada 14. aprīlis

Noslēdzies konkurss skolotājiem

Iespējams, ka ieilgusī ziema un drūmais laiks pagāja daudz ātrāk tiem fizikas un dabaszinību skolotājiem, kuri februāra beigās atsaucās portāla Skolotājs.lv izsludinātajam konkursam mācību materiālu veidotājiem. Konkurss norisinājās martā un noslēdzās uzreiz pēc Lieldienām, bet tā balvās bija iZvaigzne sērijā izdotie interaktīvie mācību materiāli dabaszinībās 5.-6. klasei divās daļās un fizikā 10. klasei. Kas tad ir šo disku ieguvēji?



Konkursa "saimniece" bija portāla Skolotājs.lv redaktore Līga Matveja-Vlasova, kura apkopoja skolotāju iesniegtos mācību materiālus un izvērtēja to kvalitāti. Kā mūs informē Līga, tad skolotāju aktivitāte bijusi liela, bet visčaklākās ir četras skolotājas, kuras saņem ikdienas mācību procesā noderīgos interaktīvos mācību materiālus, un tās ir Ina Domina no Olaines 1. vidusskolas, Alita Kokina no Naujenes pamatskolas, Liene Bušujeva no Dobeles kristīgās pamatskolas, kā arī Lilita Svirževska no Rīgas katoļu ģimnāzijas un Rīgas dabaszinību skolas.
iZvaigzne kolektīvs sirsnīgi sveic čaklās mācību materiālu veidotājas un novēl radošu iedvesmu ikdienas darbā! Savukārt pārējos skolotājus aicinām ieskatīties portāla Skolotājs.lv mācību materiālu sadaļā un izvērtēt citu pedagogu piedāvātās idejas mācību procesa dažādošanai. Ikvienu aicinām sekot līdzi informācijai un iesaistīties jaunos konkursos! Lai visiem veicas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru