pirmdiena, 2012. gada 23. aprīlis

Izglītības izstāde Daugavpilī


2012. gada 20.-21. aprīlī iZvaigzne piedalījās izglītības izstādē “Izglītības iespējas. Darbs. Karjera. Prakse” Daugavpilī kino "Renesanse" telpās. Šajā izstādē piedalījās 35 dalībnieki – augstskolas, profesionālās skolas, izdevniecības. Šādu izstāžu apmeklētāju lielākais ieguvums ir iespēja vienkopus redzēt daudzveidīgu mācību programmu, produktu un pakalpojumu piedāvātājus.
Lūk, mūsu iespaidi par iespējām, ko deva šī izstāde!


Iespēja nesteidzīgi iepazīties ar iZvaigzne sērijas interaktīvajiem mācību materiāliem, kas skolēniem ir jo īpaši pašlaik, kad ir mācību gada finiša taisne

Iespēja ar prieku apkopt virtuālu labības lauku, iepazīstoties ar iZvaigzne interaktīvajiem mācību materiāliem dabaszinībās 


Iespēja pašiem apgūt jaunas prasmes

Iespēja redzēt, kā spēkiem mērojas citi dalībnieki

Iespēja iegādāties noderīgu mācību literatūru ar atlaidēm

Zvaigzne ABC Daugavpilī
Diemžēl jāsaka, ka izstāde pilnībā neattaisnoja cerības. Mūsu vērojumi un sarunas ar apmeklētājiem liecina par to, ka izstādes organizatori bija diezgan kūtri tās izziņošanā. Daugavpils pilsētas un tuvāko novadu skolēniem un vecākiem noteikti interesētu iepazīties ar jaunumiem izglītības sistēmā, mācību iestāžu un materiālu izvēlē, taču šoreiz šīs iespējas bija ierobežotas. Izstāde apmeklētājiem bija bez maksas, tomēr izstādē bija vairāk tās dalībnieku nekā apmeklētāju.
Visiem Daugavpils un apkārtnes iedzīvotājiem atgādinām, ka Daugavpilī ir arī Apgāda Zvaigzne ABC grāmatnīca Rīgas ielā 61. Starp citu, veikala vadītāja Liena kļuva par īstenu iZvaigzne sērijas interaktīvo mācību materiālu fani un sertificētu eksperti. Droši jautā Lienai, kas šim lācītim (= mūsu materiāliem) ir vēderā (= kādas ir šo materiālu iespējas)! Nāc ciemos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru