ceturtdiena, 2012. gada 27. septembris

Nāc un izmēģini!


Tieši tā - nāc un izmēģini, kādi ir iZvaigzne sērijā jau izdotie interaktīvie mācību materiāli, kas paredzēti dabaszinībās 5.-6. klašu skolēniem un fizikā 10. klašu skolēniem! Vēl vairāk - nāc un izmēģini, kādi ir topošie materiāli fizikā 8., 9., 11. un 12. klasei, ķīmijā 8. klasē un matemātikā 5. un 6. klasei!

Kad un kur ar tiem vari iepazīties? Piektdien, 28. septembrī, Apgāda Zvaigzne ABC grāmatnīcas telpās Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 6 no plkst. 12.00 līdz plkst. 18.00!

Ko mēs gaidīsim? Ikienu! Esi skolēns, vecāks vai skolotājs - nāc, apsēdies pie datora, izvēlies sev interesējošo mācību priekšmetu un tematu, pamēģini izprast teoriju, izpildīt interaktīvo uzdevumu (un zini, ka dažkārt par pareizām atbildēm mēdz būt ne tikai virtuālas balvas, bet... papilduzdevumi!), izpēti papildrīkus, kļūdu un atbilžu vērtēšanas sistēmu, aprunājies ar materiālu izstrādātājiem, noskaidro tehniskos jautājumus, vārdsakot, jautā visu, ko vien vēlies uzzināt par iZvaigzne sērijas materiāliem! Mēs Tev palīdzēsim iesildīties "Zinātnieku nakts" pasākumiem!

Gaidīsim ciemos, lai iepazīstinātu ar aizraujošiem interaktīvajiem materiāliem, kas motivē mācīties! Un atceries paroli - zinātkāre dzīvo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru