svētdiena, 2012. gada 7. oktobris

Stīvs Džobss - izcils uzņēmējs un vientuļš dīvainis

Stīva Džobsa vārds ir pazīstams teju ikvienam, taču pavisam noteikti tas ir labi zināms tehnoloģiju pārzinātājiem un Apple produktu mīļotājiem. Pavisam drīz - jau novembra sākumā - Apgāds Zvaigzne ABC laidīs klajā Valtera Aizaksona biogrāfiju "Stīvs Džobss", un līdz 15. oktobrim norisinās iepriekšparakstīšanās uz šo grāmatu.


Valtera Aizaksona grāmata "Stīvs Džobss" ir apjomīga un aizraujoša - tieši tāda, kāda ir bijusi Stīva Džobsa dzīve. Lai arī ir pagājis tikai gads kopš Džoba nāves (viņš nomirs 2011. gada 5. oktobrī pēc ilgstošas slimības), šķiet, ka viņš joprojām ir klātesošs visos tehnoloģiju jaunumos. Ja esi tādu Apple produktu kā iPhone, iPad vai iPod fans, tad noteikti zini, ar kādu sajūsmu septembra vidū visā pasaulē uzņēma ziņu par jaunāko produktu versiju prezentāciju un kā daudzviet pasaulē cilvēki ieņēma rindas pie Apple veikaliem, lai saņemtu iPhone5 modeli. 

Taču Valtera Aizaksona sarakstītā Džobsa biogrāfija atklāj Apple produktu lietotājiem šī tehnoloģiju guru citas mazāk zināmās dzīves lappuses. Džobss, kurš ir mīlējis minimālismu, skaidrību un vienkāršību, nereti ir juties ļoti vientuļš un nesaprasts. Džobss ir aizrāvies ar vairākām radikālām diētām, meklējis ideālo reliģiju, apmeklējis kliedzienu terapijas kursus. Par to, ka katram var būt savas asociācijas ar Džobsa vārdu, varēja pārliecināties arī tehnoloģiju blogeru tikšanās reizē

Līdz šī gada 15. oktobrim ikviena privātpersona iepriekšparakstīšanās laikā var iegūt Valtera Aizaksona biogrāfiju ar atlaidi. Tas jādara Zvaigzne ABC interneta grāmatnīcā. Grāmata klajā nāks 1. novembrī. Tā ir aizraujoša lasāmviela un patiks ne tikai Apple produktu faniem vai tehnoloģiju ekspertiem. Starp citu, vai zināji, ka Stīvs Džobss ir bijis ļoti cieši saistīts ar kino industriju?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru