piektdiena, 2012. gada 21. septembris

Informācija par iZvaigzne semināriem


Apgāda Zvaigzne ABC Interaktīvo mācību materiālu izstrādes grupa piedāvā informatīvus bezmaksas seminārus dabaszinību, fizikas, ķīmijas un matemātikas skolotājiem par Apgāda Zvaigzne ABC izdotajiem un sagatavošanā esošajiem interaktīvajiem mācību materiāliem. Semināru gaitā skolotājiem, bibliotekāriem, skolu direktoriem un to vietniekiem mācību darbā ir iespēja iepazīties ar jau izdotajiem mācību materiāliem dabaszinībās 5.–6. klasei un fizikā 10. klasei, kā arī ar materiāliem fizikā 8., 9., 11. un 12. klasei, kas iznāks 2012. gada 1. semestrī, un materiāliem matemātikā 5., 6. klasei un ķīmijā 8. klasei, kas tiek gatavoti 2013. gadam.


Semināru laikā skolotāji tiek iepazīstināti ar iZvaigzne sērijas interaktīvo mācību materiālu krātuvi, kā arī citiem Apgāda Zvaigzne ABC digitālajiem risinājumiem mācību procesa dažādošanai. Semināra noslēgumā dalībnieki saņem Apgāda Zvaigzne ABC izglītības iestādes “Skolu informācijas centrs” apliecības. 

Savukārt skolēniem turpinām iesāktos “Dullo zinātnieku” pasākumus, kuru laikā 5.–9. klašu skolēni tiek aicināti veikt eksperimentus un piedalīties neparastās mācību stundās iZvaigzne vadībā.

Nelielu ieskatu pagājušā gada skolēnu un skolotāju pasākumos var gūt šeit.

Atgādinām, ka visi Interaktīvo mācību materiālu izstrādes grupas organizētie pasākumi ir bez maksas. Ja vēlaties iegūt vairāk informācijas par piedāvātajiem pasākumiem, lūdzam sūtīt e-pastu uz adresi info@izvaigzne.lv vai zvanīt pa tālruni 67350773 (darba dienās no 9.00 līdz 17.00).

2012./2013. mācību gadā iZvaigzne dosies ciemos uz jūsu skolu, pateicoties Volkswagen centra “Møller Auto Lidosta” atbalstam!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru