svētdiena, 2012. gada 4. marts

Reportāža Nr. 2 no Ķīpsalas

Skolēni iZvaigzne stendā sestdienā
Viss labais reiz beidzas. Un tā ir pagājušas arī brīvdienas un līdz ar tām arī izstāde "Skola 2012", kas tradicionāli norisinājās kopā ar Grāmatu svētkiem. Līdz ar to ir beigušās iZvaigzne "ugunskristības" četru dienu garā maratonā Ķīpsalā, runājot ar skolotājiem, rādot interaktīvos mācību materiālus dabaszinībās (2 DVD) un  fizikā skolēniem, diskutējot ar sadarbības partneriem un aplūkojot, ko jaunu paveikuši citi izstādes dalībnieki. Lūk, neliels atskats uz norisēm izstādē brīvdienās!


Sestdiena, 3. marts, šķita ļoti rosīga diena, jo uz izstādi ieradās skolēni kopā ar vecākiem. Līdzīgi kā iepriekšējās dienās, arī brīvdienās notika dažādi paraugdemonstrējumi, kas rosina skolēnus izvēlēties vienu vai otru profesiju un mācību iestādi.

Tie izstādes apmeklētāji, kas bija "grāmatu pusē", dzirdēja, kā uzstājās "Dzelzs vilks", kas pulcēja kuplu skaitu grāmatmīļu (jā, jā, tie mazie, melnie cilvēciņi zem lielas zilās trubas tiešām ir "Dzelzs vilka" mūziķi, un viņi patiešām dziedāja tādas dziesmas kā " Uija, uja, nikni vilki" un "Balerīna").

Svētdiena bija daudz rāmāka diena, jo laikam saulainā diena aicināja skolēnus un vecākus doties baudīt ziemas priekus un ķert D vitamīnu Saules staros, nevis laiku pavadīt, domājot par mācībām. Par izklaidi izstādes noslēgumā parūpējās augstskolu studenti, kas sarīkoja īstu kaujas lauku!
Izstāde ir noslēgusies, un visiem dalībniekiem priekšā ir jauni notikumi, pasākumi un darbi. iZvaigzne nākamajā darba nedeļā dosies pie skolēniem uz Pūri un skolotājiem un skolēniem Priekulē. Lai visiem veiksmīga nedēļa un zinatkāre ik mācību stundu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru