pirmdiena, 2015. gada 9. februāris

Konkurss par I. Ilfa un J. Petrova e-grāmatu "Zelta teļš"

Sveiks, lasītāj!


Vai esi jau pamanījis, ka apgāds Zvaigzne ABC no jauna ir izdevis Iļja Ilfas un Jevgeņija Petrova nu jau par leģendu kļuvušo romānu “Zelta teļš”, kas turpina sekot līdzi varenā kombinatora Ostapa Bendera piedzīvojumiem plašajā Padomju Krievzemē? Un arī to, ka šī grāmata pieejama e-formātā?

 Šoreiz konkursa uzdevums pavisam vienkāršs: atgriezies laikā, kad lasīji grāmatu, kad skatījies filmu vai teātra izrādi, un apraksti epizodi no šī lieliskā darba, kas lika smieties vai raudāt (drīzāk gan smieties)! Epizodi, kas palikusi prātā/sirdī līdz pat šai dienai! (Epizodi apraksti šeit komentāros vai Tviterī.)

Šis izdevums ir īpašs, jo pirmo reizi tas izdots necenzētā variantā un ar plašiem komentāriem par dažādām tolaik saprotamām un ikdienišķām lietām, vietām, personībām un reālijām, kas mūsdienu lasītājam varētu būt diezgan svešas.

Un kurš gan neatceras lielisko 1968. gada filmu “Золотой теленок” ar lielisko aktieru plejādi: Sergeju Jurskiju, Leonīdu Kuravļovu, Zinoviju Gerdu un Evgēniju Jestignejevu!



Labākajiem stāstniekiem balvā e-grāmata “Zelta teļš”!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru