svētdiena, 2013. gada 21. jūlijs

Semināri un pasākumi augustā ar iZvaigzne piedalīšanos

Ar straujiem soļiem vasara dodas uz rudens pusi, tādēļ šajā rakstā apkopojam informāciju par 2013. gada augustā plānotajiem semināriem un pasākumiem, kurus organizē iZvaigzne vai kuros esam uzaicināti piedalīties. Izlasi, iepazīsties un izvēlies, kurp doties!


Otrdienā, 2013. gada 20. augustā Apgāda Zvaigzne ABC izglītības iestādē "Skolu informācijas centrs" (atrodas Biķernieku ielā 19) norisināsies kopīgi ar SIA "Baltijas biroju tehnoloģijas" organizētie IZM apstiprinātie 6 stundu (A programma) pedagogu profesionālās pilnveides kursi, kas paredzēti skolotāju IT prasmu uzlabošanai darbā ar interaktīvo tāfeli. Pagājušajā mācību gadā pārliecinājāmies, ka skolotāju atsaucība tieši uz šiem kursiem ir ļoti liela, un pat ziemas spelgonī pie mums ieradās skolotāji no visiem Latvijas novadiem, lai sertificētas SMART apmācību programmas vadītājas Oksanas Jepifanovas vadībā apgūtu interaktīvo mācību materiālu veidošanas pamatus, izmantojot programmatūrā ietvertās sagataves.

Savukārt ceturtdienā, 2013. gada 22. augustā arī kopā ar SIA "Baltijas biroju tehnoloģijas" šajās pašās telpās notiks līdzīgi kursi, taču šajos kursos dalībnieki apgūst interaktīvo mācību materiālu veidošanu "no nulles". Varētu šķist, ka šie ir augstākas grūtības pakāpes kursi, jo netiek izmantoti "špikeri" sagatavju veidā, taču tā viss nav, jo dalībnieki ātri vien pārliecinās, ka veidot interaktīvus mācību materiālus "no nulles" ir gluži kā noformēt un sagatavot jebkuru Word dokumentu. Kursu laikā dalībnieki mācās pielāgot fonu, burtu lielumu, ievietot attēlus, noformēt tekstu un, protams, pievienot interaktīvos elementus.

Abi augustā piedāvātie A programmas pedagogu profesionālās pilnveides kursi ir maksas kursi (katros dalības maksa ir Ls 12,10), un to cenā ietilpst visi izdales materiāli, kā arī divas kafijas pauzes. Uz kursiem obligāti lūdzam reģistrēties norādītajā veidā

Taču starplaikā starp abiem interaktīvo mācību materiālu veidošanas kursiem aicinām pedagogus, direktorus, mācību daļas vadītājus, skolu bibliotekārus ierasties uz iZvaigzne bezmaksas informatīvo semināru trešdienā, 2013. gada 21. augustā arī Skolu informācijas centra telpās Rīgā, Biķernieku ielā 19. Šajā seminārā iZvaigzne sērijas redaktori un tehniskie speciālisti stāstīs par jau izdotajiem interaktīvajiem materiāliem (mūsu īpašais prieks ir par visa fizikas kursa DVD pabeigšanu), pavisam jauno sēriju Mazā interaktīvā enciklopēdija, kā arī 2013./2014. mācību gada iecerēm. Ikvienam interesentam lūdzam arī uz šo semināru reģistrēties norādītajā kārtībā.

Otrdienā, 2013. gada 27. augustā angļu valodas skolotāji, mācību daļas vadītāji, direktori, bibliotekāri  (seminārs notiks latviešu valodā) ir laipni aicināti ierasties uz bezmaksas informatīvo semināru, kas veltīts jaunumiem angļu valodas jomā. Semināra iesākumā runāsim par tehnoloģijām saistībā ar valodu apguvi. Lūdzam ņemt vērā, ka semināra dalībniekiem nepieciešams reģistrēties.

Savukārt trešdienā, 2013. gada 28. augustā Latvijas Universitātes telpās notiks ikgadējā DZM konference dabaszinību un eksakto zinību skolotājiem. Izstādes un radošo darbnīcu ietvaros klātesošie dalībnieki varēs iepazīties un praktiski izmēģināt iZvaigzne sērijas interaktīvos mācību materiālus, kā arī saņemt mūsu tehnisko speciālistu atbildes uz saviem jautājumiem.

Aicinām iepazīties ar semināru programmām un apmeklēt mūsu piedāvātos pasākumus! Būsiet mīļi gaidīti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru