otrdiena, 2012. gada 23. oktobris

iZvaigzne būs LatSTE'2012 pasākumos

2012. gada 1. un 2. novembrī Pļaviņu novada ģimnāzijā norisināsies ikgadējā skolu i-tehnoloģiju ekspozīcija jeb LatSTE. Šis ir viens no lielākajiem pedagogu pasākumiem, kurā kopā pulcējas dažādu mācību priekšmetu pasniedzēji, kuri jau aktīvi mācību procesā izmanto tehnoloģijas, vai arī vēlas tās ieviest savā ikdienas darbā. Konference katru gadu norisinās citā Latvijas skolā. Jau otro gadu pēc kārtas konferences pasākumos piedalīsies arī iZvaigzne.


Pagājušajā gadā rudens brīvlaikā LatSTE pasākumi norisinājās Ventspilī (mūsu iespaidus var lasīt šeit). Saņemot informāciju par šīgada LatSTE norisi, nevilcinājāmies, lai pieteiktu savu dalību tajā. Līdzīgi kā pagājušajā gadā, arī šoreiz pirmajā dienā gaidāmas lekcijas, darbnīcas un izstāde (par visu plašāk var izlasīt programmā). iZvaigzne skolotājiem piedāvās līdzdarboties trīs darbnīcās, kurās klātesošos iepazīstināsim ar interaktīvajiem mācību materiāliem matemātikā 5.-6. klasei, ķīmijā 8. klasei un fizikā, praktiski demonstrēs un aicinās skolotājus pašus izmēģināt, kā ir strādāt ar jaunajiem materiāliem un kā tie palīdz skolotājam ikdienas darbā, dažādojot mācību procesu.

Paralēli visiem notikumiem 1. un 2. novembrī norisināsies arī demonstrācijas izstāžu zālē, kur ikviens pasākuma dalībnieks varēs netraucēti aprunāties ar iZvaigzne sērijas interaktīvo materiālu veidotājiem, izmēģināt materiālus, uzzināt, kādi risinājumi gaidāmi tuvākajā laikā. 

LatSTE ir lieliska vieta, kur vienkopus satikt radošus pedagogus no visas Latvijas. Aicinām skolotājus būt aktīviem, izmantot informācijas tehnoloģiju sniegtās iespējas un iepazīties ar plašo risinājumu klāstu, kas jau pašreiz ir pieejami, lai mācību procesu padarītu saistošu. Tiekamies Pļaviņās!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru