sestdiena, 2014. gada 15. februāris

Kāda ir mīlestības formula?

Šonedēļ viens no biežāk lietotajiem vārdiem ir bijis "Valentīna diena" - diena, kad tiek rakstītas nopietnas mīlestības vēstules, izteikti bildinājumi, slepus somās ieslidinātas šokolādes tāfelītes, dāvināti sarkani sirsniņbaloni vai vienkārši teikti jauki komplimenti. Daži saka: ui, es jau nekad neko tādu nedaru, bet citi šo dienu uztver kā vēl vienu iespēju jauki atpūsties un - piekritīsi! - dāvanas saņemt arī vienmēr ir jauki! :)
Lūk, tieši tādēļ arī mēs aicinām šajā nedēļas nogalē atcerēties piektdienas, 14. februāra patīkamos pārsteiguma mirkļus, un piedalīties kādā nelielā konkursā ar pārsteiguma balvām.


Nesen sērijā "Mazā interaktīvā enciklopēdija" izdevām disku ar nosaukumu "Vielas". Nu zinām, kā no dažādiem audumiem izņemt traipus, kā notīrīt sudraba galda piederumus, kas ir dimanti, ka saldais krējums ir vielu maisījums, kā arī citas gudrības, kas noder ne tikai tādās romantiskās dienās kā Valentīna diena (piemēram, kā notiek riepas piepumpēšana, ka metāllūžņu šķirošanai izmanto lielus elektromagnētus u.c. gudrības). Mēs esam zinātkāri un vēlamies noskaidrot kādu šķietami vienkāršu lietu, kurai atbildi neesam atraduši pat jaunā materiāla nodaļā "Ķīmiskās reakcijas", proti…

Kāda tad ir MĪLESTĪBAS ĶĪMISKĀ FORMULA?

Šajā nedēļas nogalē - 15. un 16. februārī - gaidīsim Tavus domu graudus, zīmējumus, foto, kolāžas, un citus jebkādā formātā veidotos formulas atrisinājumu pieteikumus iZvaigzne Twitter kontā @izvaigzne (Twitter esam šeit), norādot mirkļbirku #vielas. Labāko, asprātīgāko, sirsnīgāko, saldāko, zinātniskāko… mīlestības ķīmisko formulu autoru paziņosim jau pirmdien, 17. februārī.

Atceries! Esi radošs un uzbur savu vīziju par maģisko mīlestības ķīmisko formulu, lai saņemtu pārsteiguma balvu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru