piektdiena, 2014. gada 31. janvāris

Kursi par interaktīvo materiālu veidošanu

Kā izmantot interaktīvo tāfeli floristikas pulciņā vai topošo pārtikas tehnologu apmācībās? Vai angļu valoda ir vienīgais priekšmets, kurš var aizraut tīņus ar interaktīvām krustvārdu mīklām? Kāda sakarība ir skaitļu staram ar gadalaikiem? To visu var uzzināt interaktīvo mācību materiālu veidošanas kursos. Sadarbībā ar SIA "Baltijas Biroju Tehnoloģijas" arī 2013./2014. mācību gada 2. pusgadā aicinām pedagogus uz IZM apstiprinātajiem pedagogu tālākizglītības kursiem, kuru laikā dažādās programmās 6 līdz 14 stundu apjomā ir iespējams apgūt interaktīvo mācību materiālu veidošanas zināšanas.


Atkarībā no kursu programmas pedagogi apgūst uzdevumu veidošanu no programmatūrā piedāvātajām sagatavēm, lapu noformēšanu, attēlu ievietošanu, saišu ievietošanu, formatēšanu, elementu pievienošanu, paslēpšanu, dažādu testu veidošanu, kā arī balsošanas pulšu izmantošanu. Apgāda Zvaigzne ABC mājaslapā iZvaigzne sadaļā ir ievietoti divi raksti ar detalizētu informāciju par Rīgā, Biķernieku ielā 19, Skolu informācijas centrā notiekošajiem kursiem un to programmu. Ja dalībnieki vēlas apgūt materiālu veidošanu, izmantojot sagataves, tad nākamie kursi ir 7. martā un 11. aprīlī. Savukārt kursos, kas notiks 7. februārī un 28. martā, materiālu veidošanu mācīsimies "no nulles".  Kursos dalībniekiem nav nepieciešamas specifiskas datorlietotāja zināšanas, materiālu veidošanas apgūšana notiek lēnām, individuāli, ievērojot katra dalībnieka vajadzības. Kursu pasniedzēja sniedz vispārēju ieskatu materiālu veidošanas principos, visi dalībnieki darbojas un izstrādā materiālus praktiski, tos pielāgojot savam mācību priekšmetam vai interesēm, tādēļ kursos laipni gaidīti arī pirmsskolas pasniedzēji.

Lūdzam visiem interesentiem ievērot, ka reģistrēties OBLIGĀTI nepieciešams Apgāda Zvaigzne ABC mājaslapā pie attiecīgajiem kursiem ievietotajā anketā! Būsiet laipni gaidīti apgūt mūsdienīgas mācību metodes un tehnoloģiskos risinājumus!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru