piektdiena, 2014. gada 3. janvāris

Gudra dāvana - interaktīva enciklopēdija!

 Līdz 2014. gada 31. janvārim visās Apgāda Zvaigzne ABC grāmatnīcās norisinās akcija ar nosaukumu "Gudra dāvana", kuras laikā ir iespējams iegādāties jebkurus trīs sērijā "Mazā interaktīvā enciklopēdija" izdotos interaktīvos CD par divu disku cenu. Kas ir iekļauts šajos materiālos un kam tie noderēs?

Pašlaik sērijā "Mazā interaktīvā enciklopēdija" ir izdoti seši diski: "Visums", "Gaisma un skaņa", "Spēks un ātrums", "Elektrība", "Siltums un enerģija" un "Zeme". Interaktīvajās enciklopēdijās iekļauto tematu pamatu veido materiāli, kas ir interaktīvajos mācību materiālos Dabaszinības 5.-6. klasei 1. daļa un Dabaszinības 5.-6. klasei. 2. daļa, kā arī temati, kas oriģinālajos materiālos standarta prasību dēļ nav iekļauti. Šādi temati ir, piemēram, CD Elektrība iekļautie temati "Elektriskā strāva", "Magnēti" un "Elektromagnēti". 

Interaktīvā enciklopēdija ir viegli un intuitīvi izmantojama. Teorijas izklāsts video un simulāciju veidā tajā mijas ar praktiskiem un daudzveidīgiem uzdevumiem, kas paredzēti lietotāja zināšanu nostiprināšanai. Materiāla lietotāji var spēlēt spēles, veikt virtuālus mērījumus un pētījumus, vērot dažādu procesu attēlojumus, risināt krustvārdu mīklas un vēl cita veida uzdevumus.

Interaktīvajā enciklopēdijā iekļautie temati noderēs ikvienam lietotājam, kuru interesē un aizrauj dabaszinības un eksaktie mācību priekšmeti. Sēriju var izmantot arī sākumskolēni, piemēram, apgūstot tematus par gadalaiku maiņu, Visuma uzbūvi, mūsu planētas kontineniem, salām, vulkāniem, ūdeņiem. Materiāli aizraus arī pieaugušos, kurus saista sērijā iekļautie temati un to interaktīvais izklāsts.

Izvēlies gudru dāvanu! Plašāk par šo akciju var izlasīt šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru