otrdiena, 2012. gada 7. augusts

Informatīvs seminārs par Zvaigzne ABC interaktīvajiem mācību materiāliem


Apgāda Zvaigzne ABC Interaktīvo mācību materiālu izstrādes grupa un izglītības iestāde “Skolu informācijas centrs” aicina piedalīties informatīvā seminārā Apgāda Zvaigzne ABC izdotie interaktīvie mācību materiāli un to risinājumi 2012. gada 24. augustā (piektdienā) Skolu informācijas centra telpās Rīgā, Biķernieku ielā 19.


Seminārā aicināti piedalīties skolu direktori, direktoru vietnieki mācību darbā, skolu bibliotekāri, dažādu mācību priekšmetu pedagogi, lai gūtu ieskatu par jau izdotajiem Apgāda Zvaigzne ABC interaktīvajiem mācību risinājumiem, gan arī materiāliem, kas tiks piedāvāti skolotājiem 2012./2013. mācību gadā. Semināra gaitā Interaktīvo mācību materiālu izstrādes grupas darbinieki klātesošos aicinās iesaistīties diskusijā par interaktīvo mācību materiālu lomu mūsdienīgā mācību procesā.
Semināra programma
  1. Kāpēc izvēlēties interaktīvus mācību materiālus jeb skolēnu kognitīvās spējas tehnoloģiju laikmetā.
  2. Informācija par iZvaigzne sērijā iznākušajiem interaktīvajiem mācību materiāliem dabaszinībās 5.-6. klasei un fizikā 10. klasei.
  3. Informācija par topošajiem interaktīvajiem mācību materiāliem iZvaigzne sērijā: fiziku 8., 9., 11. un 12. klasei, matemātiku 5., 6. klasei, ķīmiju 8. klasei.
  4. Informācija par interaktīvo mācību materiālu resursu krātuvi www.izvaigzne.lv
  5. Informācija pirmsskolas pedagogiem par komplektizdevuma “Raibā pasaule” interaktīvo pielikumu un interaktīvajiem uzdevumiem latviešu valodas apguvei 12. klasei.
Semināra norise no plkst. 11.00 līdz 15.00. Tā noslēgumā uzklausīsim klātesošo ierosinājumus un atbildēsim uz jautājumiem. Dalība seminārā ir bez maksas. Lūdzam ņemt vērā, ka seminārā ir ierobežots dalībnieku skaits, tāpēc aicinām interesentus pieteikties semināram līdz 2012. gada 22. augustam, rakstot e-pastu uz adresi info@izvaigzne.lv (minot vārdu, uzvārdu, pārstāvēto izglītības iestādi un personas kodu) vai aizpildot reģistrācijas veidlapu Apgāda Zvaigzne ABC mājaslapā . Semināra noslēgumā klātesošie saņems Apgāda Zvaigzne ABC izdotas apliecības.
Skolu informācijas centrs atrodas Rīgā, Biķernieku ielā 19 pagalmā aiz “Zvaigznes grāmatu nama”. Satiksme no Rīgas centra ar 14., 17. trolejbusu vai 16. autobusu līdz pieturai Struktoru iela.
Būsiet mīļi gaidīti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru