ceturtdiena, 2012. gada 17. maijs

Meklējam kolēģi!

Sakām skaidri un gaiši - aicinām savai lieliskajai I komandai (interaktīvo mācību materiālu izstrādes grupai) pievienoties jaunu kolēģi - redaktoru darbam ar interaktīvajiem mācību materiāliem! Ko tas nozīmē un ko no tevis sagaidām?


Kas tad īsti būtu jādara?
Redaktors, kurš strādā ar interaktīvajiem mācību materiāliem, ir atbildīgs par savu projektu visā tā gaitā. Sākotnēji piedāvājam darbu pie materiālu lokalizēšanas un adaptēšanas atbilstoši LR noteiktajiem mācību priekšmetu standartiem. Tas nozīmē, ka redaktors sākotnēji sadarbojas ar materiālu izvērtētājiem, atlasītājiem, satura speciālistiem, vēlāk ar tulkotājiem, korektoriem, recenzentiem, materiālu aprobētājiem. Paralēli šiem procesiem redaktors tieši strādā ar tekstiem, video, audio, animācijām speciālā programmā, un tieši šī iemesla dēļ mēs sagaidām kolēģi, kuram ir vēlme apgūt jaunas zināšanas. Interaktīvo mācību materiālu redaktors sadarbojas arī ar skolēniem, skolotājiem, vecākiem (semināri un izstādes ir neatņemamas iZvaigzne sastāvdaļas).

Kādu cilvēku vēlamies savā komandā?
Mūsu ideālajam komandas biedram būtu jābūt ar ļoti labām datorzināšanām (pabeigta augstākā izglītība datorzinībās tiek vērtēta kā priekšrocība) un ļoti labām latviešu un angļu valodas zināšanām, augstu motivāciju, atbildības sajūtu, precizitāti, rūpību, iniciatīvu, labām komunikāciju prasmēm, spēju izteikties argumentēti. Ja esi uz "tu" ar video un audioapstrādi, tad uzskati to par priekšrocību šajā darbā. Tev jābūt arī gana elastīgam un rezistentam pret stresa situācijām, tāpēc mierīga daba, nosvērts raksturs un veselīga humora izjūta ir ļoti vēlamas īpašības. 

Kādi esam mēs paši?
Kolēģi mūs dēvē par "hiperaktīvajiem" un "ausaiņiem", jo esam nemitīgā kustībā, bet ikdienā mēdzam sēdēt pie datora "ar lielām ausīm uz ausīm". Reizēm mums nepietiek ar vienu monitoru, bet vēlamies strādāt pat ar trīs vienlaicīgi. Pirmdienu rītos visi sēžam "rīta aplī", bet vienīgais ēdiens, kas garšo mums visiem, ir frikadeļu zupa. Esam "visi par vienu un viens par visiem" kā īstena komanda, kas virzās uz kopīgu mērķi. Mūsu ikdienu priecē veselīgs humors un spēja pasmaidīt katram par sevi un citam par citu. Mēs neesam Universālie Kareivji, bet cilvēki ar gana plašām interesēm un hobijiem brīvajā laikā - dziedam korī, dejojam salsu, spēlējam volejbolu, rakstām stāstus, spēlējam galda spēles, braucam ar laivām, lecam ar izpletni, mīlam kaķus, aizraujamies ar rokdarbiem un kulināriem brīnumiem. 

Nāc un pievienojies iZvaigzne komandai! Ievēro, ka gaidām CV un motivācijas vēstuli uz vakanto interaktīvo mācību materiālu redaktora amata vietu līdz 2012. gada 10. jūnijam ieskaitot! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru